Festivale katılan uzmanlar ve ünlü şefler, Adana’nın en baharatlı yemeklerinin ardından, Humanis’in Tüketici Sağlığı alanında kullanıma sunduğu Asido, etkisini Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde bir kez daha kanıtladı. Festival boyunca Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçiler Adana’nın birbirinden lezzetli, bol baharatlı ve acılı tatların deneyimleme fırsatı yakaladılar.
Asido çiğneme tableti mide asidini önlerken, içerisindeki kalsiyum ve magnezyum sayesinde sindirim sisteminin normal fonksiyonuna dönmesine yardımcı olur. Asido Nane, Tropic ve Frutti aromalı zengin tat seçenekleriyle mide yangınını kontrol altına alır.
Yemeklerden sonra Asido’nun mide yanması ve sindirim problemlerinin önleyici etkisi sayesinde, lezzet şöleni yaşayan festival ziyaretçilerinin damaklarının tadını kaçırmamak için yanlarındaydı. Asido Festival boyunca standa gelen ziyaretçilere deneyim yaşattı. Asido’nun uzman ekibi ziyaretçilere ürünün kullanımı, içeriği, satış noktaları ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Büyük ilgi gören Asido, Nane, Tropic ve Frutti ile 3 farklı aroması seçeneğiyle lezzet tutkunlarından tam not aldı.
Asido 3 gün süren festivalde her biri kendi alanında uzman konukları ağırladı. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, ünlü şef Hazer Amani, Gastronomi Yazarı Talip Bayram, ünlü sunucu Yeliz Doğramacılar, yemek ve lezzet içerikleri hazırlayan Ender Mutfakta ve Şahane Gurme ve daha birçok sevilen sosyal medya fenomeni, Asido standında takipçileriyle önemli bilgiler paylaştı. Türkiye’de ilk kez Nane, Tropic ve Frutti ile 3 farklı tat seçeneği sunan Asido, gastronomi şehri olarak bilinen Adana’da yoğun ilgi gördü.